Algemene Voorwaarden
Verzenden & Retourneren
Verzendbeleid 
Mascolor zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het verwerken van bestellingen van de producten. De producten worden geleverd op het adres dat je aan Mascolor hebt opgegeven. Mascolor zal geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk verzenden. Er bestaat geen recht op compensatie indien de levering langer duurt.
Retourbeleid 
Het retourbeleid is 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een ​​retourzending aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Je hebt ook het aankoopbewijs nodig. Om een ​​retour te starten kan je contact met mij opnemen via kiki@mascolor.nl
Als je retourzending wordt geaccepteerd, stuur ik je instructies over hoe en waar je het pakket naartoe kunt sturen.
Voor een retourvraag kun je altijd contact met mij opnemen via kiki@mascolor.nl

Schade en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact op als het artikel defect of beschadigd is, zodat ik het probleem kan beoordelen en oplossen.

Restituties 
Zodra ik je retourzending heb ontvangen en geïnspecteerd, laat ik je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt je automatisch terugbetaald via je oorspronkelijke betaalmethode.